Hoe betaal je Netflix Amerika

Hoe betaal je Netflix Amerika
Even handig om te weten, je betaald niet Netflix Amerika, maar gewoon Netflix zelf als je je eigen account in Nederland hebt, het moeder bedrijf zit immers in de Verenigde Staten. Wat je hier onder leest laat zien hoe jeĀ Unlocator * kan betalen, dit is een Deens bedrijf dat geen IDEAL maar Paypal gebruikt. Voor diegene die dat al gebruiken, is dit artikel overbodig, al is de tip van geld overmaken naar Paypal via https://www.money2.nl/ via IDEAL toch een goede tip.

* Unlocator is de service die toegang geeft tot de Amerikaanse Netflix serie!

Dat betalen via internet verschillende mogelijkheden heeft, weet iedereen wel. De meestgebruikte methode is dan natuurlijk automatische incasso of IDEAL De eerste optie is niet bruikbaar bij buitenlandse bedrijven en dat is natuurlijk alleen voor euro’s. Ideal is wel voor steeds meer websites een optie, maar lang niet allemaal. Je hebt natuurlijk ook haast altijd wel de mogelijkheid om met een credit card te betalen, maar de meeste mensen zullen zo een dergelijke kaart niet in hun bezig hebben.

Unlocator is van oorsprong een Deens Bedrijf, je zal dus voor nu een andere betaal wijze moeten hanteren voor die 5 dollar per maand dan Ideal en de automatische incasso methode.
Wellicht heb je wel eens van Paypal gehoord? Dit is mogelijk een van de meest gebruikte betaald methoden ter wereld. Op Marktplaats is dit toch ook al een veel gebruikte methode. Echter, het overschrijven naar Paypal kan soms een aantal dagen duren.

hoe betaal je netflix amerika

Nu is er dan sinds kort een mogelijkheid om Paypal te combineren met Ideal en direct een betalingen over te maken. Zelf heb ik het al diverse keren gedaan, het werkt prima. Uiteraard dien je eerst even een account te maken op Paypal.com, dit is zo gebeurd. Als je geld wil overmaken kost dat tijd… maar niet met https://www.money2.nl/, als je geld overmaakt dan staat het er gelijk op en kan je de betaling voor Unlocator zo realiseren. Het is soms even zoeken, maar dat moest ik dus ook.
PS: je kan ook gewoon via https://www.money2.nl/ een Paypal rekening openen met Ideal, nog makkelijker!

Ik zou zeggen, geniet van het gemak en als je vragen hebt, stel ze gerust en laat een reactie acter!

Note: Via Paypal betalen heeft in ieder geval zijn voordelen, je ben toch beschermd als betaler!