Meldingen nieuw seizoen serie op Netflix

Eindelijk, dit is iets waar ik naar uitgekeken heb. Nou eigenlijk sla ik nu twee vliegen in 1 klap!

nieuwe seizoenen netflix meldingen

Enkele minuten geleden zag ik de volgende melding…. Lilyhammer seizoen 4 is uit!!!!!

Feest, deze serie is super goed. Bij deze raad ik je aan deze serie te kijken. Waarom? Nou omdat de factor humor en tijd verdrijf van de partij zijn! In deze serie gaat een maffioso naar Noorwegen. Hij heb een deal gesloten en zal zijn tijd verder slijten in Limlyhammer! Met zijn karakter weet hij zich weer op te boksen tot een waar persoon in dit gat met zijn hilarische hulpjes die echt zo loyaal zijn, maar ook zulke domme acties hebben. Om maar een actie te noemen: iemand op zoeken en toch dan een massage te nemen met zijn alleen, maar dan toch in de problemen komen waar ze moeten vluchten in hun ondergoed op de motor!

Maar, om even over de afbeelding terug te komen, dit is ideaal. Zo zie je precies wanneer er iets uitkomt wanneer jij wat hebt gevolgd of juist aan het volgen bent.

Ik merkte zelf soms dat ik dan weer door een serie heen was en eigenlijk niet wist wanneer er weer een seizoen uit was. Dit is dus een oplossing daarvoor.

Wat wel nog beter zou zijn is een prognose wanneer een volgende seizoen uitkomt voor een bepaalde serie of wanneer een film verwacht woord. Maar dat, ja dat zal waarschijnlijk vast nog wel komen. Ik ga in ieder geval Lilyhammer verder “oppeuzelen”!!!