Netflix nu ruim 700.000 betalende klanten

Dat Netflix hot is, weet men natuurlijk al. Maar dat het aantal mensen dat lid is nu wel verzevenvoudigd is, is dan natuurlijk wel een verassend bericht.

Netflix is pas het najaar van 2013 actief in Nederland en nu al is het bedrijf aan het knallen in Nederland. In Amerika is Netflix al de grootste speler voor wat betreft online streaming. Daarnaast is Netflix ook al actief in Engeland, Canada, Zweden, Belgie en nog een aantal andere landen.

Bedrijven als Videoland en HBO delven toch het onderspit. Het aantal films en series van Netflix is gewoon groter, het aanbod siert Netflix. Teven heeft Netflix ook eigen series zoals Lillyhammer, From Dusk Till Dawn en bijvoorbeeld een serie waar nog aan gewerkt wordt: Marco Polo. De laatste is de duurste serie ooit gemaakt!

hoeveel ledne heeft netflix

Voor de concurrentie is het maar slikken, Netflix is al de grootste in Nederland en zal alleen nog maar meer marktaandeel verkrijgen. Het is gewoon het gemak voor een eerlijk bedrag per maand. Downloaden van films en series wordt toch wel zo een stuk minder interessant met een ideaal online kijk zoveel je wil systeem. Immers, je kan overal en altijd kijken als je maar internet hebt. Voor de gebruiker is het alleen maar ideaal dat Netflix groeit, zo groeit het aanbod snel en worden er unieke en zeer gave Netflix Series gemaakt!