Online 3d films kijken met Netflix Amerika

Wie heeft er tegenwoordig nou nog nooit een 3 D film gezien in de bioscoop? Een groot deel van de te bekijken bioscoopfilms is alleen in 3 D te bekijken. Veel mensen zijn gek op 3 D films, de films zijn immers een stuk realistischer vanwege de diepte.

Over het algemeen weet met ook dat je gewoon ook een 3 D film kan kopen in de winkel, de zogeheten Smart Tv met 3 D functie. Wat men ook weet is dat je een 3 D film kan huren bij een videotheek of uiteraard ook bij bijvoorbeeld de Media Markt kan kopen.

Online 3d films kijken met Netflix Amerika

Wat bijna nog niemand weet in Nederland is dat men nu via Netflix in Amerika sinds kort ook films in 3 D kan bekijken. Dus via online film streaming gewoon een 3 D film in je huiskamer aanzetten!

Ja, ik hoor je nu al denken wat jij daar nou weer aan hebt. Nou simpel gezegd: Jij kan dit vanaf nu ook!

Hoe? Gewoon door gebruik te maken van je eigen Netflix Account middels de service van Unlocator. Volg de stappen op voor het system dat je gebruikt en dan kan jij vandaag ook al Netflix 3 D films bekijken in Nederland.

Zie de foto die ik gemaakt heb van mijn Netflix account:

En uiteraard heb je ook de voordelen dat je naast de selectie van 3D films een veel groter serie en film aanbod hebt! Waarom dus nu nog wachten?

Probeer het nu 1 week gratis de Amerikaanse Netflix uit met Unlocator!